Ποιοι είμαστε;

Ο δικτυακός τόπος advcosmetics.gr είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της σειράς προϊόντων Fantasthick και AMALIA – T, επίσημου και αποκλειστικού αντιπροσώπου της εταιρείας ADV Cosmetics.

Οι σειρές προϊόντων Fantasthick και AMALIA – T αποτελούν προϊόντα καθημερινής περιποίησης και φροντίδας με σκοπό να χαρίσουν στην επιδερμίδα και στα μαλλιά σας, ομορφιά, ευεξία και υγεία μέσα από αγαθά που μας έχει προσφέρει τόσο απλόχερα η φύση.

Αναγνωρίζοντας ότι το έντονο πρόβλημα της τριχόπτωσης, είτε εποχικής είτε μόνιμης,  απαιτεί συστηματική και καθημερινή φροντίδα, η ADV Cosmetics δημιούργησε τη σειρά προϊόντων Fantasthick. Μία ολοκληρωμένη σειρά πρόληψης και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης που δημιουργήθηκε με βασικό στόχο να χαρίσει στους άνδρες αλλά και στις γυναίκες πλούσια και υγιή μαλλιά με τη δύναμη φυσικών εκχυλισμάτων και όχι μόνο.

Η ADV Cosmetics δημιούργησαν καινοτόμα προϊόντα που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη και αναδεικνύουν τη φυσική σας ομορφιά και λάμψη, χάρη στις ευεργετικές ιδιότητες και τα οφέλη της Κανναβιδιόλης (CBD) σε συνδυασμό με τη δύναμη των φυσικών εκχυλισμάτων.

Όραμα

Το όραμα της ADV Cosmetics είναι να συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας, της ποιότητας και της υγείας όλων μας. Μέλημα μας είναι η δημιουργία προϊόντων υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα επιτρέπεται σε άτομα άνω των 18 ετών.

usermagnifiercross